02 ноември 2008

РЕФАН ООД ни подкрепя в инициативaта "Продукт на България"


Една от целите на проекта C.N.C.T. по еТwinning е да се запознаят децата със страните - партньори (техния фолклор, забележителности, история) чрез представянето на продукт, типичен за страната. Ние избрахме Българската роза, като най-красивия символ на родината ни. А Карловската роза и нейната козметична промишленост са най-силния пример, според нас, за успешен български продукт.
РЕФАН ООД с радост откликна на предложението за сътрудничество и e вече приятел на европейския ни образователен проект. За нас е чест, че управителният съвет на фирмата ни подкрепя в инициативите. Велина Марковска - специалист "Mаркетинг и реклама" има прекрасни идеи за съвместната ни работа.
Предстои откриването на изложба от детски рисунки на тема "Kрасотата на Розата". Най-добрите от тях ще участват в международна изложба на страните-партньори. За Коледа ще украсим елхата с продукти от роза.
Деца от 4 А група посетиха представителен магазин на РЕФАН в Пфое Мол, където на "живо" се запознаха с козметичните продукти на фирмата, с процесите на производство, с качествата на карловската роза и с успехите на Българска роза-Карлово. Децата получиха и подарък - продукти на РЕФАН. Всичко, което видяха и чуха, беше безкрайно интересно и полезно.
Тези и още много предстоящи съвместни мероприятия, свързани с инициативата "ПPOДУКТ НА БЪЛГАРИЯ" ще се отразяват с публикации, снимки и видеоматериали в Интернет сайтове на eTwinning образователни проекти и в пресата.

Няма коментари:

Публикуване на коментар