Уважаеми родители, четете блога ни, за да сте информирани какво се случва в детската градина..

Детска градина ,,Приказка'' се намира във Варна, красив български град на брега на Черно море. Тя предлага приказен свят, съчетан със съвременен лукс и професионална грижа за децата. Нашият стремеж е ,,Приказка'' да бъде желано място за деца и родители, затова търсим и прилагаме нови и нестандартни техники, използваме съвременни технологии, работим по европейски образователни проекти.
Чрез този БЛОГ
поднасяме специална благодарност на всички, които ни подкрепят и помагат да реализираме идеите си.

Kindergarten '' Fairytale'' is located in Varna, a beautiful Bulgarian city on the Black Sea. It offers a wonderful world, combined with modern luxury and professional care for children. Our goal is''Fairytale'' to be a desirable place for children and parents, therefore implementing new and unusual techniques, using advanced technology, working on European educational projects.
Through this BLOG we serve special thanks to all who support us and help realize our ideas.


УВАЖАЕМИ РОДИТЕЛИ, ЧЕТЕТЕ БЛОГА НИ, ЗА ДА СТЕ ВИНАГИ ИНФОРМИРАНИ ЗА ТОВА, КОЕТО СЕ СЛУЧВА В ДЕТСКАТА ГРАДИНА,

08 август 2017

ЗАЕДНО Е ПО-ЛЕСНО ДА ПРАВИМ ДОБРИНИ


ДГ №39 „Приказка“ - гр. Варна в партньорство с Училищното настоятелство създадоха  мисия „Боядисай в различни цветове оградата на ДГ 39 във Варна“.
В проекта с различни дейности се включиха деца, които изработиха постери и ги разлепиха из квартала с идеята да призоват повече доброволци в подкрепа на начинанието.  Заедно с родителите - участници подсилихме партньорството със семейство и усетихме, че трудът в полза на околните е добрина и доставя удоволствие.
Само за четири часа доказахме, че ЗАЕДНО МОЖЕМ ПОВЕЧЕ, а резултатът е естетическа наслада, дори и за най-големите скептици!
Благородното ни дело стана възможно с помощта на микрофонд TimeHeroes.org. които осигуриха бои, четки и материали за акцията.

И отново заедно, за да е по-забавно, на 18.08.2017 г. ще организираме хепънинг за представяне на резултата от общите ни усилия – красива и ярка ограда - едно бижу в сърцето на квартала!
Няма коментари:

Публикуване на коментар